Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozvánka do Osinalic 2022

1. 8. 2022

Vážení přátelé, vážené přítelkyně,

Léto je v plném proudu. I když většina z nás buďto užívá zasloužené dovolené nebo se na ní připravuje tak život v našem klubu pokračuje v nastoleném tempu, které jsme si my dali za úkol v usnesení na naší výroční schůzi v březnu v Lysé nad Labem.

Dovolte mi abych Vás co nejsrdečněji pozval do Osinalic na den Českého bubláka a na členskou schůzi klubu. Bude k řešení několik zásadních bodů jednání u kterých byste měli být. Jako první bod jednání budou na programu jarní volby nového vedení klubu na výroční schůzi v roce 2023.Tomuto bodu bychom se měli věnovat v dostatečné míře a zodpovědnosti. Klub je takový jako je jeho vedení a proto musí pracovat pružně plnit úkoly, které výboru vyplývají z titulu funkce. Dobře si to doma promyslete s přáteli z klubu při dobrém chlazeném pivu abyste měli jasno a zvolili jste si nový výbor vedení klubu. Dalším bodem jednání bude možná reprezentace českého bubláka na národní výstavě holubů v Polsku v Kielcích. Pokud sestavíme dvacetičlennou kolekci českých bubláků dostaneme nezanedbatelnou odměnu pro náš klub. Už v Osinalicích by jsme měli mít jasno kdo vystaví a kolik dá na výstavu bubláků. To jsou přátelé dva důležité body našeho jednání, ostatní program bude již tradiční a netřeba se o něm rozepisovat. To je jen má krátká pozvánka na naše setkání s přáteli z klubu, ale i s přáteli mimo klub, kteří rádi mezi nás jezdí. Poslední má anonce je že se bude konat tradiční malá burza. Občerstvení bude pro Vás připraveno a je jen na Vás zda přijedete.

Vážení přátelé, přeji Vám krásné prožití léta, plného zaslouženého odpočinku, krásných setkání a nových poznání, která Vás obohatí a naplní optimismem do dalšího života a hlavně klidné a bezpečné cesty do cílů Vašich dovolených i zpět.

Miroslav Červený váš předseda klubu.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář