Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha

Část členské základny klubu českého bubláka

dscn2306.jpg

2021_pf_csch_klub_chovatelu_ceskych_bublaku__jpeg_-2-.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Вы занимаетесь прода

(DorofeygeRe, 13. 10. 2023 3:05)

Вы занимаетесь торговой деятельностью или только намеревайтесь начать свой бизнес? Мы готовы стать вашим безопасным партнёром китайской продукции!

Наша компания asiancatalog.ru предоставляет:

— Поиск товаров и изготовителей прямо в Китае.
— Выкуп товара у изготовителя.
— Доставка до вашего адреса.
— Официальное таможенное оформление и сертификация товаров.
— Услуги "под ключ": от поиска до доставки.

Заказ абсолютно любого товара из Китая от запчастей до детских игрушек – мы найдем всё, что вам нужно, и доставим по лучшей цене.

Простой и понятный процесс взаимодействия:

1. Вы отправляете нам заявку на интересующий товар.
2. Мы ищем поставщика, просчитываем стоимость с учетом перевозки и таможенных платежей.
3. После вашего утверждения заключаем договор и приступаем к работе.

Ориентированы на промышленников! Наш опыт и профессионализм позволяют нам состоять в числе лидеров в области поставок из Китая. Доверьте нам заботу о вашем бизнесе, и вы не пожалеете!

Ждем ваших запросов на asiancatalog.ru!

Český bublák

(Vrána milan, 3. 11. 2021 12:06)

Zdravím,kniha autora přítele a.bukovskeho mapující stoleté trvání klubu českého bubláka je prostě parádní včera my přišla ještě jednou díky.

Pozvání do Osinalic

(Miroslav Červený, 4. 8. 2021 15:06)

Zdravím Vás přátelé v době pro nás chovatele snad již radostnější. Jak jistě všichni víte, tak náš klub letos oslaví sto let od založení klubu. Můžu Vás ubezpečit že vedení klubu usilovně pracuje na důstojné oslavě tohoto výročí. I tímto Vás chci vyzvat k pomoci a to hlavně finančním darem. Pokud se rozhodnete pomoci ,tak prosím váš dar zašlete pokladníkovi ing. Jiřímu Machovi .O tom všem si určitě budeme povídat na našem pravidelném setkání v Osinalicích při dni Českého bubláka poslední sobotu v srpnu od 10.00 hodin. Tímto Vás přátelé srdečně zvu na velké bublání do Osinalic. Těším se na Vás a připomínám , že opět bude burza holubů ale i jiných Vašich přebytků chovatelských aktivit. Zve Vás předseda Miroslav Červený.

..jen tak

(Fér Miroslav, 29. 3. 2021 10:28)

Milí přátelé, zdravím vás a stále na vás všechny myslím. Věřím, že zvládáte tuto nepříjemnou dobu, už je to dlouhé.. Dnes, kromě rodiny, jsou nejspíš naši bubláčci jedno z potěšení všedního dne. Občas někomu zavolám, dnes jsem mluvil s Milanem Mičou, všechny vás pozdravuje.
Mějte se všichni fajn a někdy na brzké setkání se těší, Míra Fér.

Poděkování???

(Bohuslav Potůček, 8. 2. 2021 20:21)

Vážení přátelé, chovatelé jakýchkoli bubláků. Rád bych vám poděkoval za další rok z trávený mezi vámi byť jsme se na přímo moc neviděli. Pouze s některými v lednu 2020 na výstavě Náš chovatel a v srpnu s Mírou když jsem byl na výstavě Viva natura. Jsem moc rád, že klub kvalitně funguje, členové výboru se zajímají o členskou základnu a rádi se ozvou, připomenou. Je to velmi důležité pro fungování zpětné vazby. I já to to razím v mojí mateřské ZO kdy se snažím jako její jednatel být neustále v kontaktu s našimi členy, protože jsme se prakticky více jak rok nesešli! Chci poděkovat za zpravodaj klubu, který určitě není jednoduché vytvořit kord teď v této době kdy se spousta akcí nekonala. Jak bylo zmíněno ve zpravodaji byl bych doopravdy rád kdyby se zapojilo více členů směrem k webovým stránkám abychom docílili opravdu kvalitního z propagování všech druhů bubláků v čele s naším Českým bublákem. Dále mi bylo zasláno jednatelem klubu několik oprav do jmenného seznamu členů. Je dosti možné, že některé nedostatky mohli vzniknout i na mé straně a tím to se všem dotčeným omlouvám. Už bv mělo být vše opravené a správně, pokud by nebylo, dejte mi vědět na můj email pennant.team@seznam.cz. Na tento email by jste mi mohli zaslat i pokud možno čitelné fotografie (nerozmazané) z vašich chovů, vašich chovanců a k tomu krátký medailonek o své osobě. Pokud se tak rozhodnete a učiníte tak, budu jen rád. Doplnil jsem zde novou rubriku Významná životní jubilea členů klubu. Děkuji a přeji vám úspěšný rok, především plný zdraví vám samotným ale i vašim chovancům. S pozdravem Bohouš Potůček

Přání

(Miroslav Červený, 3. 1. 2021 11:27)

Vážení přátelé ,vážené přítelkyně . Na prahu nového roku 2021 Vám všem přeji štěstí ,zdraví a krásný pohodový rodinný život plný štěstí a lásky. Vašim chovům přeji zdravou chovnou sezonu plnou krásného odchovu. Rok 2020 nenaplnil naše chovatelské snažení z důvodu epidemie coronaviru. Přišli jsme o výstavy a hlavně též o setkávání s přáteli, které je pro nás tak důležité. Věřím, že se vše v dobré obrátí a nebudeme muset na podzim rušit naše oslavy ke 100 výročí založení našeho klubu . Přátelé, těším se na setkání při naší výroční schůzi. Váš předseda klubu Miroslav Červený.

Přání

(Miroslav Červený, 31. 12. 2019 14:07)

Přátelé, příjměte ode mne pro Vás přání do Nového roku. Přeji Vám zdraví, štěstí a klidný pohodový rodinný život. V chovu bubláků Vám přeji tu nejlepší intuici při sestavování chovných párů a následný zdravý a krásný odchov . Miroslav Červený Váš předseda klubu.

Vánoce 2019

(Miroslav Červený, 24. 12. 2019 13:48)

Vážení přátelé, dovolte abych Vám jménem svým a jménem výboru našeho klubu popřál krásné Vánoční svátky plné pohody a rodinného štěstí. Miroslav Červený Váš předseda klubu.

Přání

(Bohuslav Potůček, 24. 12. 2019 12:48)

Vážení přátelé, chovatele českého bubláka a všech druhů bubláků. Rád bych vám popřál krásné svátky vánoční, do nového roku 2020. Pevné zdraví, štěstí, lásku. Mnoho úspěchů v kruhu rodiném i tom chovatelsmém. A ať vám to po celý rok na holubnících bublá. To vám přeje Bohouš Potůček

Osinalice-poslední sobotu v měsíci srpnu..

(Fér Miroslav, 12. 8. 2019 17:01)

Přátelé, blíží se naše setkání v Osinalicích, přijeďte ve velkém počtu a přivezte něco na výměnu, prodej, darování. Bubláků není nikdy dost.

rozšíří se český bublák v Polsku?

(Fér Miroslav, 6. 5. 2019 18:12)

Milí přátelé, s radostí vám chci oznámit, že člen standardizační komise našeho svazu Pavel Wieder, byl požádán polským předsedou standardizační komise o zaslání standardu českého bubláka, který bude uveden do polského vzorníku. Náš holoubek se v Polsku úspěšně rozšiřuje.

webové stránky

(Bohuslav Potůček, 15. 4. 2019 13:13)

Vážení přátele klubu českého bubláka, velmi se vám omlouvám, že jsem nedorazil na Včs klubu, dále zato, že jsem stránky spustil a na delší dobu se zasekl a stál na místě. Pokusím se o nápravu. Psát, že můj volný čas je minimální je naprosto mimo. Každý to máme tak jak máme a já teď pouze trošku nestíhám. Prosím omluvte mé pomalé tempo. Děkuji Bohouš Potůček